5 enkla skönhets-lifehacks

5 enkla skönhets-lifehacks

Inlägget görs i samarbete med Tandblekningbutiken

Det finns flera enkla tips och tricks för att göra hud- eller hårvårdsrutinen lite enklare. För att du ska spara tid och även få goda resultat har vi satt samman 5 enkla skönhets lifehacks. Dessa knep är perfekt att inkludera i morgonrutinen om man inte är så morgonpigg, eller om du helt enkelt vill ha mer tid till annat!

Få bukt på trötta ögon

En tidig morgon kan oftast bidra till att ögonen ser lite trötta ut när man precis har stigit ur sängen. Många har en tendens att få påsar eller blå ringar under ögonen, eller att ansiktet känns ganska svullet. Knepet att åtgärda detta är som tur är inte särskilt komplicerat. Förvara en jaderoller eller två matskedar i kylen som du kan hålla under ögonen för att minska svullnad.

Med en mer rosatonad concealer, kan du även avlägsna blå ringar på ett naturligt sätt och piggar upp hela ansiktet och gör så du känner dig mer fräsch och redo att möta dagen!

Tandblekning för ett vitare leende

Tandhygien som borstning av dina tänder och användning tandtråd, kommer bidra till friskare tänder. Men om du dricker mycket kaffe eller juice, så kan detta skapa ett leende som är allt annat än strålande. För att du ska kunna få vitare tänder igen på nolltid så är tandblekning ett mycket bra alternativt. Med mängder av effektiva val på marknaden så kan du utföra behandlingen hemma på egen hand.

Lyft dina fransar

Det är väldigt många som väljer en ögonfransböjare innan applicering av mascara, för att lyfta fransarna lite extra och skapa en piggare blick. Men det finns ett knep som kommer få ögonfransböjaren att göra ett ännu mer effektivt jobb.

Genom att värma ögonfransböjaren med en hårtork i några sekunder kommer fransarna att böjas mer dramatisk och behåller också sin form längre. Fördelen är då att du slipper ha den med dig under dagen för att bättra på resultatet. Om du vill ge sken av ett par ännu piggare ögon, kan du även applicera en beige eller vit kajal under ögat.

Större läppar utan fillers

För många är det en stor önskan att få lite mer put i läpparna och detta är faktiskt väldigt enkelt att åstadkomma utan fillersbehandling eller liknande.

Ta istället ditt favoritläppglans och häll i några droppar pepparmyntsolja. Detta kommer främja blodcirkulationen i läpparna för en fylligare mun på nolltid. Detta behöver dock appliceras några gånger om dagen för att effekten ska bevaras.

Spraya hårnålarna för bättre grepp

Framförallt skandinaviskt hår som är tunt och glansigt kan vara ganska svårt att få styr på. Hårnålar i all ära, men ibland ger dem inte alltid det grepp som man vill ha. Spraya då lite torrschampo eller hårspray på nålarna innan du sätter i dem i håret. Testa, det kommer göra stor skillnad!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*