5 saker att göra när du är uttråkad

5 saker att göra när du är uttråkad

Vi alla har känt känslan. Känslan av att vara uttråkad. Ja du vet, där känslan av att vara rastlös, fantasilös och upp över öronen uttråkad. Är det en känsla du har just nu? Då har du kommit till precis rätt plats. Här har vi nämligen samlat fem otroliga tips på grejer du kan göra när du är sådär extra uttråkad!

1. Laga nya maträtter

Vi kan nog alla komma överens om att det är lätt att fastna i en rutin när det kommer till matlagning. Det blir oftast samma sak man lagar. Nu när du har tid och känner dig lite rastlös är det perfekt att damma av dina gamla kokböcker, eller genomsöka internet, för lite roliga maträtter. Att testa nya recept är en perfekt aktivitet om du är uttråkad!

2. Sätt dig in i betting

Det finns ett enormt intresse för online casino och betting på nätet idag, det finns flera hundra olika spelsajter bara i Sverige. Om du känner dig manad kan det vara kul att testa att lägga några spel. Läs på om olika spelformer och se om det finns någon spännande match du vill lägga ett spel på. Hos oddsbonusaridag.se/betting-utan-konto kan du läsa mer om olika bettingsidor och hur du kan betta utan konto.

3. Rensa din garderob

Vänta vänta vänta – vi vet vad du tänker. Det kanske inte låter jättekul att ta tag i sin garderobsrensning, men det kan faktiskt vara värt mödan. Speciellt om du ändå är uttråkad. Dra ut alla dina kläder och gör fem olika högar: spara, skänk, sälj, släng, laga. När du har rensat klart kan du ta tag i de olika högarna.

Först lägger du tillbaka de kläderna du ska spara och därefter kan du besöka en välgörenhetsaffär där du lämna in kläderna som ska skänkas till behövande. Sedan kan du börja lägga upp annonser på dina säljbara kläder på internet samt ta fram symaskinen och laga det där hålet på dina gamla byxor. Vips – så blev din garderobsrensning en heldagsaktivitet!

4. Hemmaträning

Om du ändå inte har något bättre för dig kan det vara på sin plats med lite hemmaträning. Idag finns det massvis med hjälpsamma videos på YouTube som guidar dig genom olika typer av träningspass. Oavsett om du vill dansa, köra yoga, boxas eller träna styrka så kommer du hitta något för dig. Ett extra plus i kanten är att det är helt gratis!

5. Film-marathon

När du har lagat mat, lagt några betts, rensat garderoben och tränat finns det bara en sak kvar att göra: kolla film! Ladda upp med lite härliga snacks, sätt igång en spännande film och luta dig tillbaka i soffan.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*