Askkoppar för utomhusbruk

Askkoppar för utomhusbruk

Presenteras i samarbete med Skiltex.se

Det är otroligt viktigt för en verksamhet att området kring ingången är ren och tilltalande. En ren och fräsch entré, oavsett om det är till en affär, till en restaurang eller till någon annan slags verksamhet, är oftast det som en ny kund först tänker på när kunden närmar sig verksamheten. På både större arbetsplatser och offentliga områden behövs askkoppar, för de rökare som med jämna mellanrum tar en rökpaus. Med en askkopp kan du påverka att samlingsplatsen för rökning i arbetsmiljöer håller en hög hygienfaktor och området är fritt från fimpar. Vi berättar om olika askkoppar för utomhusbruk som hjälper dig att hålla rent och fräscht.

Områdets storlek avgör

Vilka askkoppar för utomhusbruk som passar vilka rökytor kan variera efter såväl behov och komfort som estetik. Det finns ett flertal olika askkopp utomhus som lämpar sig till både större och mindre rökområden i anslutning till arbetsplatser och allmänna ytor. Allt för att hålla miljön så ren som möjligt. En askkopp löser problemet med cigarettfimpar exempelvis utanför din verksamhets ingång eller vid en restaurangs uteservering. En ren och fräsch miljö är lockande både för kunder och gäster.

Olika modeller

Askkoppar som ställs direkt på bord, till uteservering eller uteplatser, är enkla i både utförande och design. De tajta locken innesluter rök och lukt i askfatet, kan tömmas smidigt och tål även maskindisk, vilket gör askkopparna lätta att hållas fräscha. Väggmonterade askkoppar finns i flera utföranden, som både kan komplettera askfat på bord eller stå för lösningar i helt egen regi. För rejäla och stabila alternativ finns fristående askkoppar som inte behöver daglig tillsyn. De är stora och passar för större företag eller offentliga miljöer, där behovet av askkoppar är stort. De små hålen är tillräckligt stora för fimpar, men för små för att askkoppen används som papperskorg. De små hålen gör även insidan väldigt syrefattig, vilket gör att fimpar och aska slocknar fort.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*