Behöver du mobiltillbehör för din Samsung?

Behöver du mobiltillbehör för din Samsung?

Inlägget görs i samarbete med teknikhallen.se

Äger du en Samsung? Då kanske du är på jakt efter bra mobiltillbehör till den? Du kan kolla här för att hitta en hel del bra tillbehör för din smartphone. De allra vanligaste tillbehören för en Samsung är mobilfodral/skal, skärmskydd och laddare. Sedan finns det så klart en massa mer, som smarta powerbanks, minitangentbord, laddningsstation, hållare att ha i bilen och så vidare.

Skydda din Samsung på bra sätt

Något du bör se till att skaffa för din Samsung det är antingen ett skal eller ett mobilfodral. Det för att du ska kunna skydda din telefon mot stötar och annat. Tappar du din mobil, utan att den har något skydd, så kan den gå sönder och det är inte så kul! Den kan spricka, eller helt sluta fungera. Ett mobilskal eller fodral är en billig försäkring.

Skal brukar vara det som man sätter på baksidan av telefonen. Om du satsar på detta, så se även till att köpa ett skärmskydd. Den skyddar mobilens skärm från att repas eller spricka.

Ett mobilfodral omsluter hela din telefon och ofta är de i plånboksmodell. Det innebär att du då kan ha med körkort, bankkort med mera i den. Om du har ett mobilfodral är det inte lika nödvändigt med ett skärmskydd.

Hitta rätt laddare

Du har säkert en laddare redan till din Samsung, men det är inte fel att ha en extra. Antingen för att ta med dig på resan eller för att ha i sommarstugan. Ska du ut och campa eller gå på festival, investera även i en powerbank. Det är inte alla ställen där det finns möjligheter att ladda i vägguttag nämligen. Sedan kan det även vara bra att ha en laddare du kan ha i din bil, så att du kan ladda telefonen medan du kör. Du som vill hitta bra tillbehör för din mobil, kolla in Teknikhallen!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*