Festen med partyprylar

Festen med partyprylar

Inlägget görs i samarbete med Partyhallen

Har du någonsin gått på en fest och du känner att om värdparet ändå hade haft lite roligare fest- och partyprylar? Kanske haft något roligt tema eller haft en maskerad. Ta själv tag i saken och ordna en minnesvärd fest. Vi berättar mer om teman och prylar som kan hjälpa dig!

Bestäm festens innehåll

Att arrangera en fest handlar väldigt mycket om förberedelser. För att få mer inspiration så kan ni titta till hos Partyhallen. Du sätter tema, du bestämmer festklädsel och inte minst all den partyinredning som hör festen till. Tryter inspirationen föreslår vi att du arrangerar ett kalas med ett specifikt tema. Då har du något att utgå från och dina festdeltagare får det lättare, både när det gäller eventuella presentinköp men även festklädsel. För att underlätta för dig har vi listat ett antal olika teman du kan använda dig av.

Den klassiska maskeraden

Ett klassiskt tema är naturligtvis maskeradfest. Då kan du som arrangör sätta ett visst tema för själva klädseln överhuvudtaget, såsom historisk maskerad där gästerna enbart får komma i exempelvis 1700-talskläder eller maskeradtema kring exempelvis en viss TV-serie eller film. Det finns mängder av maskeraddräkter för både vuxna och barn utifrån de flesta maskeradteman. Innan maskeradfesten tar plats påbörjar de flesta sökandet efter de mest originella maskeraddräkter och utklädnings tillbehör i hopp om att bli till festens mittpunkt, vissa väljer dessutom att rycka och dra i den gamla symaskinen. Detta blir naturligtvis en extra krydda till festen och de flesta är därför rejält förväntansfulla när de väl anländer till festen.

Olika kalasteman

Andra kalasteman är naturligtvis ett klassiskt födelsedagskalas, där födelsedagsbarnets ålder oftast anger festens inriktning. Klassiska barnkalas hör ofta födelsedagsfirande till men du kan naturligtvis anordna egna barnkalas med olika teman. Det finns mängder av olika film-, serie- och barnboksfigurer som kan vara inspiration till olika barnkalasteman. Varför inte anordna en klassisk babyshow för den blivande mamman/pappan.

Själva syftet med baby shower är att mamman blir ”duschad” med diverse små presenter och andra baby shower tillbehör som gör sig till nytta när tiden slår in. För att göra ditt baby shower extra unikt finns det ett flertal baby shower teman att välja mellan både för pojken och flickan. Känner du för den traditionella stilen finns de mer klassiska baby shower teman som rosa alternativt blånyanserade alltid till hands, väljer du att stå ut i mängden finns olika motivfulla baby shower teman. Avslutningsvis vill vi slå ett slag för en bakfest. Passa på att bjuda in vänner och baka ihop – kan det bli bättre!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*