Mamma delar med sig av ett genialt hack för att rengöra tvättmaskinen

genialt hack för att rengöra tvättmaskinen

En australiensisk mamma har delat med sig av sitt geniala knep för att rengöra tvättmaskinen med hjälp av ett enda föremål, och resultatet är lika otroligt som äckligt.

Hacket, som publicerades på Facebook-gruppen Mums who Clean, är en skattkammare för städhack och drar ut allt smutsigt vatten ur tvättmaskinen, vilket leder till renare kläder.

Gruppen är privat, men tricket har blivit viralt så det är fritt fram att prova det själv.

Det bästa är att det inte krävs något hårt arbete. Allt du behöver är en diskmedelstablett, en tvättmaskin med varmcykel och tid att låta maskinen göra sitt jobb.

Det är bara att lägga diskmedelstabletten i tvättmaskinens trumma och ställa in den på en varm cykel. Inom några minuter, säger postaren, fylls tvättmaskintrumman med smutsigt vatten när den dolda smutsen och det smuts som lurar i din tvättmaskin dras ut.

När det smutsiga vattnet har tömts ut lämnas trumman skinande ren och redo för nästa tvätt.

Diskmaskinstabletter är verkligen våra hemliga rengöringshjältar. Vi älskade detta hack för att rengöra din ugnslucka med en tablett, med hjälp av de lätt slipande och kraftfulla rengöringsmedlen för att bryta ner matskräp och fläckar, vilket lämnar luckan gnistrande…

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*