Lifehacks för poolen

Lifehacks för poolen

Att plaska runt i poolen är underbart under en varm sommardag, men att ha en pool innebär också med en hel del underhåll och skötsel. Det kan bland annat vara svårt att organisera alla handdukar och pooltillbehör på ett smart sätt.

Här har vi samlat lite enkla och supersmarta lifehacks för dig som vill göra tiden vid poolen lite mer bekymmersfri!

Ställ för badhanddukar

Trött på blöta handdukar? Använd en lastpall, måla den i en fräsig färg och skruva fast några krokar. Ställ sedan lastpallen på sidan och sedan har du ett unikt hängställ där du kan hänga upp blöta handdukar, kläder och mer!

Ljus upp poolen för nattbad

Ett nattdopp kan för många vara det bästa med varma sommarkvällar. Om du dock tycker det är otäckt att bada i mörker kan ljusstavar vara någonting för dig. Många ljusstavar är vattentäta och går att sprida omkring på botten av din pool. Du kan även investera i olika färger.

Håll poolvattnet rent

Har du extra tennisbollar till hands? Använd dem i din poolskimmer. Tennisbollar är perfekta verktyget att placera i din poolskimmer för att suga upp all olja från en lång dag av lek och bad med solskyddskräm. Detta kommer garanterat att hålla vattnet fräscht under en längre tid.

Reparera dina badleksaker

Det är lätt hänt att våra badringar och badmadrasser går sönder vid mycket bad och lek. Ibland är det stora revor i dem, och andra gånger är det endast små hål. Nu kan du enkelt åtgärda detta problem med bara två saker som du garanterat har i hemmet!

Placera bakplåtspapper över hålet och använd sedan ett värmeverktyg, såsom plattång eller strykjärn över bakplåtspappret. Nu är din favoritbadring hålfri och redo för att flyta igen!

Skapa romantisk stämning med ljus

Förvandla dina skumstänger till flytande ljus. Vill du skapa en mer mysig atmosfär för en kväll vid poolen med drinkar och musik? använd dig då av LED-värmeljus och placera värmeljuset i mitten av en avskuren del av din skumstång.

Skär sedan runt värmeljuset för att garantera att hålet passar. Tryck sedan in ditt tända LED-värmeljus och placera det i poolen. Tänk på att inte använda riktiga värmeljus på grund av säkerhetsskäl.

Få ut luften ur dina badringar

Det kan vara tröttsamt att försöka trycka ut luften ur badringar och andra flytande pooltillbehör. Istället för att hålla så hårt runt munstycket tills du har kramp i handen, eller att riskera att ta sönder din favorit badring genom att trycka ut luften med tvång, testa att använda dig av en pappersklämma. Du kan enkelt placera pappersklämman runt munstycket på din badring och låta den sköta resten!

Håll poolen ren med en plastbalja

Att hålla poolen ren från naturens element som jord och gräs kan vara svårt under sommaren. Speciellt om man har barn som tycker om att springa omkring barfota i gräset, för att sedan ta ett dopp i poolen. Då kan det vara smart att investera i en liten plastbalja.

Fyll plastbaljan med vatten och doppa fötterna innan ni hoppar in i poolen. Detta är ett superpraktiskt lifehack som kan hålla ditt vatten fräschare under en längre tid.

Slutligen

Det är viktigt för oss att dessa pool lifehacks innehåller många olika alternativ som kan vara bra för olika sorters pooler. Därför har vi inkluderat lifehacks som är enkla och budgetvänliga, som heller inte är specifika till poolmärke, storlek eller djup.

Njut av en sommar där du kan fräscha upp vattnet enkelt med tennisbollar, skapa en mysig atmosfär med flytande LED-ljus och där du dessutom slipper trampa på blöta handdukar!

källor:

https://funcheaporfree.com/pool-hacks/

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*