Vi har recenserat om det bästa Spa hotell i Uppsala!

Vi har recenserat om det bästa Spa hotell i Uppsala!

Uppsala växer för varje dag som går, vilket har resulterat i ökad popularitet oavsett ämne. Vi har uppmärksammat betydligt fler restaurangbesök och spa hotellupplevelser i Uppsala och det är precis vad vi har grottat in oss i. Följ artikeln nedan för att läsa om vilket spa hotell som vi i vårt tycke tar hem statyetten.

Vilka är de olika spahotellen i Uppsala?

Några spahotell i Uppsala är:

  1.  Elite Hotel Academia Uppsala: Ett centralt beläget hotell som erbjuder spa- och relaxavdelning för sina gäster.
  2. Clarion Hotel Gillet: Ett modernt hotell med en avslappnad atmosfär som har en spa- och relaxavdelning där gäster kan njuta av olika behandlingar och faciliteter.
  3. Hotel Villa Anna: Ett charmigt hotell i en historisk byggnad som erbjuder en lugn och avkopplande miljö, inklusive spa-möjligheter för sina gäster.
  4. Sankt Jörgen Park Resort: Även om det inte ligger i Uppsala (det är beläget i närheten av Göteborg), är det värt att nämna för sitt omfattande spa och wellness-faciliteter.
  5. Novapark: Novapark har något för alla. Novapark är även det spahotell som vi har utsett till det bästa spahotellet i Uppsala som du kan läsa mer om här nedan.

Det är alltid bäst att kontrollera med varje hotell direkt för att få information om deras specifika spa-tjänster, paket och tillgänglighet.

Novapark är spahotellet som tar hem statyetten i Uppsala!

Novapark är en konferensanläggning och eventlokal som ligger i Uppsala, Sverige. Det är en modern och mångsidig anläggning som erbjuder mötesrum, konferenslokaler och festvåningar för olika typer av evenemang och tillställningar såsom konferenser, möten, seminarier, bröllop, och andra festligheter. Novapark har även faciliteter för boende och restaurangtjänster för att möta olika behov hos sina kunder.

Olika faktorer som ligger till grund för “utmärkelsen”

  • Geografi: – Novapark ligger som tidigare nämnt utanför Uppsala med extremt bra förbindelser oavsett om du åker lokalt eller om du tar dit dig på egen hand. Konferensanläggningen ligger i utkanten av både Stockholm och Uppsala vilket innebär att anläggningen ligger i närheten av den stora folkmassan men ändå inte i det centrala.
  • Spapaket: Novapark har ett stort och brett utbud av spapaket. Det innebär att det finns ett paket för alla, oavsett syfte. Om du känner för att endast bada så har du möjlighet. Vill du koppla av under en hel helg erbjuder Novapark, mat, bad, aktiviteter & Spa. Bättre än så kan det inte bli. Om du istället föredrar en spontanare utan större planering är du varmt välkommen till Novapark över en dag och göra precis vad du känner för.
  • Historia: Något mer som vi tagit hänsyn till är spa hotellets historia i form av hur länge det har varit aktivt, omdömen på Google, recensioner på sociala medier samt vad Novapark själva berättar på hemsidan. Utöver det har vi själva besökt olika spahotell i Uppsala för att skaffa oss en egen uppfattning istället för att bara utgå från den informationen på nätet. Och Novapark överträffade verkligen våra förväntningar när det kommer till lokal, bemötande, utbud & kvalitet.